Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten, organisatie en medewerkers, maar we willen ook dat de herkomst van onze producten duurzaam is. Hout is een natuurproduct en daar moet op verantwoorde wijze mee om worden gegaan, zodat bossen ook in de toekomst blijven bestaan. Wij werken daarom alleen met verantwoord hout dat op ecologische wijze verantwoord wordt geproduceerd en van duurzame kwaliteit is. Alleen zo kunt u lang van uw vloer genieten!

Duurzaam vakmanschap betekent ook duurzaam bosbeheer

Om duurzaam vakmanschap uit te kunnen voeren, betekent het dat we goed moeten letten op de herkomst van onze producten. Hout is een natuurproduct en, ondanks dat het goed herbruikbaar is, moeten we er met zijn allen op letten dat er niet te veel gekapt wordt. Wij kopen alleen hout in dat uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen komt. Duurzaam bosbeheer betekent dat alleen die bomen worden gekapt die echt bruikbaar zijn. Hiervoor in de plaats wordt dan weer een nieuwe boom geplant, zodat bossen blijven bestaan.

Wilt u meer weten over de herkomst van onze producten? Of wilt u meer weten over ons bedrijf uit de regio Leiden? Neem dan contact met ons op via 071 - 799 84 25. Een van onze medewerkers staat u graag te woord!